Interactie ontwerp

UX Website ontwerp

Voor Grandia CPW mocht Joor Design de huisstijl ontwikkelen met daaruit voortvloeiend de website. Bij het ontwerp van de website heb ik rekening gehouden met de einddoelen van de gebruiker. Dit komt de gebruikersvriendelijkheid ten goede. Waar zich dat in uit? Duidelijke koppen en knoppen, belangrijke boodschappen binnen de zichtlijnen van de bezoeker én een platte navigatiestructuur. (De uitvoering van de website is verzorgd door Joost Tempelman van Commpro). Ook voor You!nG heb ik een frisse website mogen ontwerpen en voor Adsensys de website mogen herzien. Bij de laatst genoemde hebben we uiteindelijk gekozen voor een banner waarin toegang geven wordt tot alle productgroepen die Adsensys bied. Voor Olas heeft Joor Design een formulier ontworpen.

Interactieontwerp
Wat is interactieontwerp precies? Interactieontwerp houd rekening met degene die het product, in dit geval een website of formulier, gaat gebruiken. Hierbij kijk je dus niet in eerste instantie naar een mooi plaatje, maar naar hoe de website het beste te gebruiken gaat zijn. Dit is het frame van het ontwerp. Hierna volgt de bekleding van dit frame.

Reactie van: Bianca Boender - You!nG
‘Jorinde van Joor Design heeft een geweldige expertise op het gebied van vormgeving en creativiteit. Voor onze stichting You!nG heeft zij prachtig de vormgeving gedaan van onze site en de methodieken. Jorinde gaat voor kwaliteit. Zij is niet gauw tevreden maar ziet er op toe dat een product er op en top uit ziet. Ze heeft oog voor detail en stijl. Verder is het prettig met haar te werken en draagt zij You!nG een warm hart toe door onze visie ‘’You! for the next Generation” vorm te geven in beeld. Ik beveel Jorinde aan als u op zoek bent naar kwaliteit en creativiteit’

Website 1 YounG usability ontwerpWebsite 2 Adsensys usability revisieWebsite 3 Olas formulier ontwerp
Website 4 GrandiaCPW usability ontwerp

Ga terug