CONCEPTONTWIKKELING

Van idee naar een unieke presentatie van jouw product of dienst

Het kiezen van een creatief beeld dat past bij jouw product of dienst is een zorgvuldig proces. Aan de hand van een stappenplan komen we tot een creatief concept dat aansluit bij je boodschap, en dat tegelijkertijd uniek en onderscheidend is.

 
 

1. De start van een concept

Je wilt bijvoorbeeld een logo of campagnebeeld laten ontwerpen om je product of dienst onderscheidend onder de aandacht te brengen. Of je nu al wat ideeën hebt of nog helemaal blanco bent, Joor Design helpt je graag in het ontwerpen van een succesvol beeld.

2. Ideeënfase: brainstormen van idee tot kapstok

Ik luister goed naar je verhaal en stel aanvullende vragen. In deze stap zoeken we naar het hart van je product of dienst. Dit is de fase van brainstormen, inlezen en onderzoeken. Hieruit ontstaat een ‘kapstok’: een uniek idee om je boodschap te communiceren.

3. Eerste voorstel
van het concept

Dit unieke idee werk ik uit tot een logo dat aansluit bij je boodschap en/of gedachte. Hierbij houden we rekening met de doelgroep en of dit ook bij hen aanslaat en goed uitgelegd wordt. Een goede basis om straks mee verder te werken.

4. Bijschaven van het concept

Deze eerste vertaalslag leg ik aan je voor. Vervolgens geef je aan wat wel of niet aanspreekt. Ook kijken we samen of er nog aanvullend (beeld)materiaal nodig is om het ontwerp compleet te maken.

5. Eindresultaat: een concept dat staat als een huis

Na het schaven komen we tot een concept dat we kunnen vertalen in een huisstijl/grafische vormgeving, waardoor jouw product of dienst straks overal herkenbaar en onderscheidend te zien is.

Logo ontwikkeling huisartsenpraktijk balie

6. Vormgeving

Naast concept en logoontwikkeling kun je natuurlijk ook voor grafische vormgeving terecht bij Jorinde Grandia van Joor Design. Dus na het bedenken van een creatief concept hóeven we niet te stoppen… dan begint de reis pas echt!

Logo ontwikkeling Huisartsenpraktijk bord
 
 

We gaan er samen wat moois van maken!

Ben je op zoek naar een onderscheidend concept dat past bij je bedrijf of organisatie?
Ik ga graag samen met jou aan de slag! Aarzel niet en neem contact op, ik sta voor je klaar!

 
 
 

Oog voor detail - Experimenteren - Flexibel

"Tijdens onze eerste kennismaking voelde het alsof ik Jorinde al jaren kende! Binnen no-time vertaalde deze topper onze wensen naar prachtige eindproducten voor MijnKerk.nl. Dankzij Jorinde kreeg MijnKerk een nog professionelere uitstraling. Ze heeft oog voor detail en durft te experimenteren met nieuwe vormen. Het proces verloopt altijd prettig. Ze heeft nog nooit een deadline gemist en reageert heel flexibel als onze wensen plotseling nog veranderen. Dank je wel Jorinde!"

Anneloes van 't Hof - van Hal | Projectleider at Protestantse Kerk in Nederland