ONTWERP

Staat het concept als een huis?

Dan is de vervolgstap dat concept te vertalen in een aantrekkelijk ontwerp. Zo zorgen we ervoor dat jouw product of dienst zo optimaal mogelijk in beeld komt! Je kunt bij mij terecht voor o.a.:

 

Logo en huisstijl

Ik ben gespecialiseerd in het maken van huisstijlen. Dus wil je een (nieuw) logo voor je bedrijf? Of wil je een huisstijl laten ontwikkelen of verder doorvoeren? Jorinde Grandia van Joor Design gaat graag voor je aan de slag!

Maar grafisch vormgeven is nog zóveel meer! Check hieronder wat ik voor jouw bedrijf kan ontwikkelen:

 

Ontwerp van je jaarverslag

Voor verschillende klanten verzorg ik de vormgeving van het jaarverslag. Aan de hand van de huisstijl, aangeleverde tekst en foto’s maak ik hier een inzichtelijk geheel van dat uitnodigt tot lezen.


Ontwerp van illustraties

Illustraties, zoals infographics, kunnen helpen om informatie te verduidelijken, of de doelgroep die je wilt bereiken mee te nemen in een onderwerp. Jorinde Grandia van Joor Design heeft veel ervaring met het ontwikkelen van diverse soorten illustraties.

Ontwerpen van reclame uitingen

Ik help je graag met een pakkend beeld voor een campagne, en vormgeving van een professionele stand.

 
 

Alles voor een geslaagde campagne

Maar ook voor alle uitingen die nodig zijn voor campagnes, zoals busreclame, vlaggen, advertenties, webbanners en give-away’s, ben je bij mij aan het goede adres!

 
 

Goed verzorgd - Prettige werkrelatie

Mozaïek Travel B.V. organiseert reizen naar Israël. Sinds 2015 werken we met plezier en volle tevredenheid samen met Joor Design. Met name voor onze programmaboekjes, die onze deelnemers voor de reis ontvangen. Jorinde weet daarbij onze wensen op de juiste manier te vertalen en vorm te geven. De programmaboekjes vormen een waar visitekaartje van onze reisorganisatie! Telkens weer krijgen we complimenten, dat de boekjes zo goed verzorgd zijn. Inmiddels werken we alweer geruime tijd samen en hebben we een goede werkrelatie opgebouwd.


Jan Weerd | Eigenaar Mozaïek Travel
 
 

Aan de slag

Heb jij ook dromen en ideeën, maar wil je dit in een concreet concept gieten?
Of heb je juist helemaal geen idee?! Laten we samen een ijzersterk concept ontwikkelen!