Schoolplanposter

Lijvig document wordt aansprekende poster!

Je kent het wel, een schoolplan dat aan allerlei eisen moet voldoen. Hierdoor wordt het schoolplan al snel een bos waardoor je de bomen niet meer kunt zien. Dit kan ook anders! Naast het "verplichte lijvige document" kan je een schoolplanposter laten maken. Hoe dit eruit ziet? Geen één visueel verslag is hetzelfde! Aan de hand van de huisstijl, aangeleerde input én brieving ga ik voor je aan de slag.

Ook een lijvig document liggen wat je beter inzichtelijk wilt maken? Neem gerust contact op.

 
 
 
Visueel Schoolplan De Kameleon | SPON
 

De Kameleon Schoolplanposter

In het hier en nu met oog op de toekomst. Vliegende start doordat er oog is voor ieder kind!

Voor de Kameleon mochten we een visualisatie maken van het schoolplan. Met behulp van een verhaal verbeeld in kleine tekeningen gaat de kijker mee op rijs langs de highlights van het jaarplan.

 
Schoolplanposter De Steenen Kamer | SPON
 

De Steenen Kamer Schoolplanposter

Ieder kind maakt zijn of haar eigen reis samen met de mensen die op zijn of haar pad komen.

En toen kwam de tweede aanvraag voor een visueel schoolplan. De Steenen Kamer mochten we ook helpen. Een andere school, dus ook een heel andere poster, maar wel binnen de huisstijl van de overkoepelende organisatie SPON.

De doorlopende cirkel van de reis die de leerling maakt, vanuit school de maatschappij in. Een reis vol groei waarin zelfvertrouwen ontwikkeld wordt.

 
Schoolplanposter De Rotonde | SPON
 

De Rotonde Schoolplanposter

Oké, sommige ideeën zijn te verleidelijk voor een concept.. Voor De Rotonde tekende ik een rotonde waar de ingewikkelde onderwijsvraag binnenkwam.

Deze schoolplan visualisatie heb ik met veel plezier vormgegeven. Rondom het concept rotonde, de reis die de leerling maakt en de tussenstop's tijdens deze reis ben ik aan het tekenen geslagen.

 
Schoolplanposter Bleyburgh SO | SPON
 

Bleyburgh SO Schoolplanposter

Altijd leuk om verschillende directeuren te spreken met allemaal hun eigen wensen. Ook bij deze schoolplan visualisatie kreeg ik weer een prettige briefing waarmee ik aan de slag ben gegaan.

Ik vind het altijd een mooie uitdaging om goed te luisteren naar de wensen van de klant en hier goed op aan te sluiten. Mijn streven is dat men bij het eerste ontwerp uitroept: "Ja! Zo bedoelde ik het!"

 
Schoolplanposter Bleyburgh VSO | SPON
 

Bleyburgh VSO Schoolplanposter

Deze school is voor het voortgezet onderwijs, de kinderen willen hier als tieners gezien worden - en terecht! Een stoere, niet te volle schoolplanposter dus voor deze bijzondere school.

Aan het begin van dit project startte we met een rondleiding. Dit zodat ik de sfeer kon voelen en de kinderen mocht zien op hun school. Dit is een mooie diverse school, hierdoor kon ik ook echt de veelkleurigheid van alle mooie mensen in beeld brengen. Een feestje om te doen!

Tof om te merken dat de directeur haar kinderen bij naam kent. Door het zien hiervan heb ik haar dan ook geïllustreerd bij het uitzwaaien van de kinderen.

Jennifer, bedankt voor de fijne samenwerking weer!

 
Schoolplanposter De Stroom | SPON
 

De Stroom Schoolplanposter

Opzoek naar een mooi thema voor deze poster kwam ik bij het doorlezen van het schoolplan de zin" Een schip is veilig in de haven, maar daar zijn schepen niet voor bedoeld" tegen. Je begrijpt dat ik de verleiding niet kon weerstaan om hiermee aan de slag te gaan.

In combinatie met de mooie -oo- uit het logo kwam ik uit op een doorlopend pad: van binnenkomst onder de kade, tot het vertrekken met de boot "de toekomst".

Leuk om zo via één zin en een beeldelement tot een ontwerp te komen.

 
 

Zorgvuldig - Oplossingsgericht - Origineel

Van Dorp maakt al jaren met veel plezier gebruik van de diensten van Joor Design. Jorinde doet voor ons de grafische vormgeving. Haar werk is het beste te omschrijven als zorgvuldig, origineel, snel, en oplossingsgericht. Het is erg fijn om met Jorinde samen te werken. Ze luistert goed naar de wensen van de klant, denkt graag met je mee en is heel creatief in het vormgeven van onze wensen.


Kim Barendregt | (voormalig) medewerker Marketing en communicatie Van Dorp
 
 

Ook een schoolplanposter laten maken?

Word jij hier enthousiast van? Jorinde Grandia van Joor Design helpt jou graag met conceptontwikkeling en grafische vormgeving’. Aarzel niet en neem contact op, ik sta voor je klaar!