Logo ontwerp

Als een passende jas!

Vanuit een tof concept wat aansluit bij de kernwaarden van de organisatie, wordt een logo ontworpen dat past als een jas! Toe aan een nieuw logo of net gestart met je eigen onderneming en je zoekt nog een "gezicht" Bel gerust voor meer informatie.

 
 
 
Visueel Schoolplan De Kameleon | SPON
 

Transparant Kliniek

In opdracht van Buro van der Velde mocht ik aan de slag met het logo va Transparant kliniek, een leuk proces.

Aan de hand van een uitgebreide briefing ging ik aan de slag, kernwaarden waren reeds uitgedacht dus ik stortte me volop op het concept.

 
Schoolplan De Steenen Kamer | SPON
 

VSO Bleyburgh

Even lekker duiken in de oorsprong van woorden en het aanhoren van het verhaal.

Na het uitpluizen van de betekenis van Bleyburgh en lezen en horen over de school kwam het concept als vanzelf. Burgh als Brug en de glimlach werd ook verwerkt.

 
 
 

Zorgvuldig - Oplossingsgericht - Origineel

Van Dorp maakt al jaren met veel plezier gebruik van de diensten van Joor Design. Jorinde doet voor ons de grafische vormgeving. Haar werk is het beste te omschrijven als zorgvuldig, origineel, snel, en oplossingsgericht. Het is erg fijn om met Jorinde samen te werken. Ze luistert goed naar de wensen van de klant, denkt graag met je mee en is heel creatief in het vormgeven van onze wensen.


Kim Barendregt | (voormalig) medewerker Marketing en communicatie Van Dorp
 
 

Ook een logo laten maken?

Word jij hier enthousiast van? Jorinde Grandia van Joor Design helpt jou graag met conceptontwikkeling en grafische vormgeving’. Aarzel niet en neem contact op, ik sta voor je klaar!